Vi hjälper dig med din hiss

Hissar finns i alla möjliga storlekar och har många olika användningsområden. Det finns personhissar, små hissar i restauranger och hissar som används på industrier. Det är viktigt att din hiss blir omhändertagen på ett korrekt sätt och att det inte finns några problem. Detta är något som vi kan hjälpa dig med. Vi är ett företag som har många års erfarenhet av att jobba med hissar. Våra anställda har den rätta kompetensen för att reparera och utföra service på hissar.

Vi kan hjälpa dig med allt från felsökningar till reparationer av er hiss i Stockholm. Våra medarbetare är experter inom området och arbetar alltid med säkerheten i första åtanke. Det finns inget uppdrag som är för stort eller för litet för oss. Vi är måna om våra kunder så tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar.

Hissreparation och service

 En hiss gör helt enkelt din vardag enklare. Det är något som omnämns redan under antiken och är idag något som vi har svårt att klara oss utan. Det är därför viktigt att hissen i din byggnad blir omhändertagen på ett korrekt sätt. Det krävs regelbunden service för att hissen ska bli godkänd för användning, till exempel för en hiss i ett bostadshus måste hissen besiktas en gång per år.

När du tecknar ett avtal med oss så står vi för hissreparation i Stockholm, och det kommer även att finnas synlig information med våra kontaktuppgifter i hissen. Vi är din första kontakt om något går fel och vi finns självklart där för dig dygnet runt.

Alltid till ett bra pris

När du först kontaktar oss kommer vi ut för att inspektera din hiss. Vi kommer sedan att tillsammans med dig diskutera de behov du har och sedan sätta ett fast pris för våra tjänster. Vi erbjuder alltid ett bra pris. Vi har den rätta lösningen för dig och dina behov. Vi kan hjälpa dig med felsökningar, service, ombyggnation och att reparera din hiss. Om du vill ha mer information är det bara att kontakta oss. Våra medarbetare är alltid villiga att svara på de frågor du har.