Om oss

TE Service AB grundades av Lars Engström som har flera års erfarenhet av rulltrappor och liknande transportlösningar vars profil är ledande på den svenska marknaden. Vi vill leverera marknadens bästa service till dig. Detta gör vi genom att endast ha välutbildad personal som innehar fortlöpande utbildning av hissreparation i Stockholm. Med oss kan du lita på att alltid bli informerad om den service vi utför. Vi har en lång historia och vet vad marknaden behöver. Hos oss ska det aldrig finnas frågetecken angående service och vilka tjänster vi utför. Vi har därför utformat den utifrån dina behov.

En gedigen historia

På tidigt åttiotal började Lars på SL (Stockholms lokaltrafik) där han fick gedigen kunskap inom branschen då dom hade alla typer av rulltrappor och hissar. I slutet av seklet fick han upp ögonen för den privata marknaden. Han började snart nymontera stora som små rulltrappor. Efter detta har Lars aldrig slutat utbilda sig och införskaffar sig ny kunskap löpande. Sedan 97 har Semperits (världens största tillverkare av handledare för rulltrappor) och Lars ingått i ett samarbete. Efter ett par års samarbete föreslog Semprits ett mer personligt möte mellan kund och företag. Därför har TE Service sen dess varit Semprits representant vid vulkning och byte av handledare.

Lärande och utbildning

Vi tror på ett fortsatt lärande. Med sin gedigna kunskap inom rulltrappor och hiss i Stockholm har Lars varit huvudlärare för blivande rulltrappstekniker på HY skolan i Enköping. Han är också aktiv inom hissförbundet och sitter som ordförande i rulltrappskommiten.