Fungerar inte din hiss som den ska?

Är det något fel på din hiss? Eller behöver du hjälp med den av något annat skäl? Oavsett vilket finns vi här för att hjälpa dig. Några av de tjänster vi erbjuder när det kommer till hissar inkluderar de nedan.

img

Jour, felsökning & reparation

Behöver din hiss repareras? Då behöver du bara kontakta oss så hjälper vi dig med detta. Med hjälp av oss kan du få din hiss att fungera som den ska igen. Vi har de rätta reservdelarna och verktygen för att kunna reparera din hiss. Vi erbjuder dygnet runt-jour.

img

Service & underhåll

Det allra bästa är om man kan undvika reparationer helt och hållet. Det kan man göra genom att förse hissen med det underhåll och den service som den behöver. Just detta är därför också något som vi finns här för att hjälpa dig med.

img

Besiktningar & anmärkningar

Det krävs att en hiss besiktigas med jämna mellanrum för att se till att den är säker och fungerar som den ska. Även detta kan vi hjälpa dig med.

img

Modernisering & nyinstallation

Vi kan också hjälpa dig med att modernisera och optimera din hiss. På så sätt kan du få en modern hiss som fungerar på bästa möjliga sätt. Vill du ha en helt ny hiss kan vi även ta hand om installationen av denna.